Polityka prywatności serwisu PropagandawSieci.pl

Dokładamy wszelkich starań, aby Twoja prywatność, podczas korzystania z naszych serwisów internetowych była chroniona i szanowana. Dlatego przedstawiamy poniżej informacje wyjaśniające zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach stron internetowych dostępnych w domenach http://propagandawsieci.pl i http://pomyslowni.pl.

Administratorem podanych przez Ciebie danych osobowych, na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn. zm.) jest firma: POMYSŁOWNI Artur Ziółkowski, z siedzibą w Gdyni (81-328), przy ul. Tatrzańskiej 6A/4/10 (zwana dalej "Administratorem").

Dane osobowe i informacje podawane dobrowolnie

Wypełnienie formularza kontaktowego, ofertowego lub zapisu na newsletter, dostępnego na stronie http://propagandawsieci.pl lub http://pomyslowni.pl, oznacza przesłanie danych osobowych znajdujących się w formularzu do Administratora. Dane te będą przetwarzane przez Administratora w celu marketingu własnych produktów i usług. Twoje dane osobowe mogą być przekazane przez Administratora wyłącznie podmiotom upoważnionym do takiego dostępu przez przepisy prawa obowiązującego na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.

Informujemy także, iż na podstawie art.10 ust. 2 ustawy z 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204, z późn. zm.) udostępnienie adresu e-mail za pośrednictwem dostępnych na stronie http://propagandawsieci.pl lub http://pomyslowni.pl formularzy kontaktowego, zapytań ofertowych lub formularza zapisu na newsletter, oznacza zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej od Administratora, informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt 2 wymienionej wyżej ustawy.

Zastrzegamy sobie także prawo do wysyłania na udostępniony nam adres e-mail innych wiadomości niezapowiedzianych, zawierających informacje na temat naszych serwisów internetowych, usług i produktów, wiadomości niekomercyjnych, takich jak osobiste odpowiedzi, czy życzenia okolicznościowe, a także wiadomości komercyjne, których wysyłka została zlecona przez klientów Administratora.

W każdej chwili, na podstawie art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych, przysługuje Ci prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne, jednakże ich podanie warunkuje dostęp do szczegółów oferty Administratora oraz możliwość kontaktu z Tobą ze strony firmy.

Pliki cookies i dane zbierane automatycznie

W trakcie Twojej wizyty na stronie zostaną również automatycznie zebrane informacje o Twojej aktywności przez system Google Analytics. Mogą to być dane na temat czasu, jaki w nich spędzisz, ścieżki nawigacji czy źródeł, z jakich trafisz na nasze strony. Dodatkowo serwer zarejestruje takie dane, jak Twój adres IP, rodzaj przeglądarki internetowej i systemu operacyjnego na Twoim komputerze.

Dane te zostaną zebrane wyłącznie za pomocą mechanizmu wykorzystującego pliki cookies. Są to małe pliki tekstowe, które podczas wizyty na stronie zostają pobrane przez Twoją przeglądarkę internetową i są przechowywane na Twoim urządzeniu. Pliki cookies wykorzystywane przez nasze strony są całkowicie bezpieczne - nie zawierają i nie gromadzą żadnych danych wrażliwych, a jedynie unikalny numer identyfikacyjny, czas przechowywania, nazwę strony i inne dane wykorzystywane w celach stricte statystycznych.

Dzięki nim jesteśmy w stanie rozpoznać na stronie Ciebie jako unikalnego użytkownika, jedynie w celu poprawnego zliczania statystyk odwiedzalności strony. Na podstawie analizy przeglądanych przez Ciebie podstron jesteśmy także w stanie lepiej dopasować treść stron http://propagandawsieci.pl i http://pomyslowni.pl do Twoich zainteresowań i potrzeb oraz ocenić użyteczność rozwiązań nawigacyjnych na stronie.

Masz pełną kontrolę nad zapisywanymi przez naszą stronę plikami cookies. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa, np. Internet Explorer, Google Chrome, Safari, czy Mozilla Firefox) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w Twoim urządzeniu. Możesz jednak swobodnie dokonywać zmian ustawień w tym zakresie. Przeglądarki internetowe umożliwiają zarówno usunięcie plików cookies jak i automatyczne blokowanie tych plików. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja Twojej przeglądarki internetowej.

Cofnięcie zgody na wykorzystywanie mechanizmu plików cookies jednak może spowodować nieprawidłowe funkcjonowanie niektórych elementów strony, za co z góry przepraszamy.

Jeśli chcesz zmodyfikować, usunąć swoje dane lub uzyskać więcej informacji na temat naszej Polityki Prywatności, skontaktuj się z nami.

Zmiany

W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje do powyższego zapisu. Twoje prawa jako użytkownika wynikające z niniejszej Polityki prywatności nie zostaną ograniczone bez Twojej wyraźnej zgody.

Ostatnia modyfikacja: 21.07.2014

 

 

 

 

 

Marketing, reklama
i komunikacja w sieci!

fb rs